Inspiratie

Werktitel: Kijkpost-cursus

Een maand geleden op Blue Monday vroeg ik jullie om hulp voor het finetunen van de cursus die ik gemaakt heb. Vandaag kan ik je laten weten dat ik de cursus zowel individueel als aan een groep mag geven.

Om hulp vragen is nog steeds “work in progress”. Ik voel echt nog een bepaalde schroom om dat te doen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel dankbaar* ben voor de hulp die ik krijg.

Inmiddels ben ik van start gegaan met de individuele cursus en gaat de groep volgende maand beginnen en heeft de cursus een werktitel gekregen: Kijkpost-cursus.

Hierbij is de mogelijkheid om deel te nemen aan de pilot gesloten. De komende maanden ga ik samen met de deelnemers het proces van co-creëren aan zodat je vanaf de zomer deel kunt nemen aan de allereerste Eigen Wijze “Kijkpost-cursus”

Verheugende groet,

Groet

* lees: weet van gekkigheid niet hoe ik het heb op moment dat er binnen een dag al gereageerd wordt op mijn oproep.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.