Inspiratie

Zie jij wat er ècht is?

Deze stapel gaat (of nou ja, inmiddels blijven mijn stapeltje en ik nog vaak gewoon thuis) bijna overal mee naartoe. Het is mijn geheugen, mijn inspiratie, braindump, pas op de plaats, motivatie, rode draad, spiegel. Toen ik deze foto nam dacht ik: Hoe kan dit alles er zo netjes uitzien. Zo keurig gestapeld, zo perfect passend qua kleur, zo zelfverzekerd en rustig. Wat er op het eerste gezicht kalm en zelfverzekerd uitziet hoeft dat van binnen helemaal niet altijd zo te zijn.


Mijn mooie stapeltje ziet er van de boven- en achterkant rommeliger uit. Er zijn labels en paperclips nodig om struktuur aan te brengen. Ik schrijf met 2 kleuren pennen. Er hangt een gouden gelukspoppetje. Zelf heb ik ook vlagen van chaos, zijn er lichte en donkere dagen en vind ik het fijn dat ik me mag laten inspireren door anderen.

We bestaan zelf ook uit een buitenkant en binnenkant. Je binnenkant is je kwetsbaarste zelf, je kern. Soms ligt het ver weg gestopt, bedekt onder allerlei rommeltjes en chaos waardoor het niet goed zichtbaar is. Hierdoor ken je je allerbinnenste vaak niet helemaal. Het kan ook zijn dat je bang bent voor wat je er aan gaat treffen of dat je te vaak gehoord hebt dat het maar gek, moeilijk of ‘anders’ is zoals jij je leven wilt leven en durf je daardoor niet aan het schatgraven te beginnen. Aan de ontdekkingsreis naar je Eigen Wijsheid en je Eigen Aardigheden.

Zo’n ontdekkingsreis kun je in je eentje doen in de vorm van een pelgrimstocht of een retraite maar kan ook onder begeleiding en zelfs vanuit je eigen huis.

Hoe zou het zijn je Eigen Wijsheid en Eigen Aardigheden te leren kennen op een plezierige en creatieve manier? De ruimte te hebben om te ontdekken wat je nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent? De rommel en chaos aan de kant te schuiven, los te laten wat jou niet meer dient of wat je afhoudt van wat je echt belangrijk vindt en labels en paperclips aan te brengen om het overzichtelijk te maken. Niet alleen aan je buitenkant maar ook aan alles dat zich aan de achter-, onder/boven- en zeker aan de binnenkant bevindt.

Je Eigen Wijze Reis is een traject van 6 modules, 12 lessen, die je in minimaal 3 en maximaal 6 maanden doorloopt. Afhankelijk van jouw mogelijkheden en voorkeur. Je kunt het traject volledig digitaal doen of kiezen voor het individuele of online traject waarbij je persoonlijke coaching ontvangt en aangemoedigd wordt op verkenning te gaan naar dat wat voor jou belangrijk is. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader en schenk met liefde liters Roosvicee in (Het komt wel goed schatje!)

Warmhartige groet,

Groet

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.