Podcast

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen plezier kan hebben in schrijven zodra je gevonden hebt wat jouw manier van schrijven is. Met mijn podcast “Tussen de regels schrijven”wil ik je daarom kennis laten maken met de diversiteit èn kracht van creatief dagboekschrijven. De ene aflevering kan als een kattebelletje zijn en de andere als een brief van 6 kantjes. Precies zoals dat in een correspondentie of dagboek ook gaat.

Dit logo maakte ik afgelopen zomer voor deze website. Ik wilde graag een beeld maken waarin mijn liefde voor schrijven en mijn liefde voor stemwerk bij elkaar kwam. Ik schreef een blog over dat mijn onbewuste blijkbaar al wist dat er een podcast aan zat te komen!

Van zwijgen naar schrijven

Communicatie is wonderlijk! Communiceren doe je met woorden: geschreven, gesproken of gezwegen. Communiceren doe je met je lijf of je lijf voor jou. Communiceren doe je altijd, ook als je je daar niet van bewust bent. Soms zit dat wat gezegd wil worden ver weg of bedekt onder de laagjes die het leven je gegeven heeft. Soms weet je wat je te zeggen hebt maar weet je niet hoe je het naar buiten moet brengen en kun je wel wat hulp gebruiken. Creatief schrijven kan een volgende stap zijn in jouw proces van zwijgen naar schrijven.

Podcast “Tussen de regels schrijven”

Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven, schrijvend tevoorschijn komen wanneer je je vertrouwd voelt of er op papier een vertrouwde en veilige plek gevonden is. In mijn podcast laat ik je kennismaken met de diversiteit en kracht van creatief dagboekschrijven zodat ook jouw woorden hun weg naar het papier gaan vinden.

Wil je liever lezen over schrijven? Dat kan! Van de afleveringen van het eerste seizoen is een transcriptie beschikbaar. Klik hier (opent in een nieuw tabblad)

Praten over schrijven

Ik vind het super als je deze podcast deelt met mensen die ook van schrijven houden of waarvan je denkt dat ze er mogelijk interesse in hebben. Zo kan ik nog meer mensen inspireren en dat vind ik fijn! En wil je laten weten wat je van een aflevering vindt dan kan dat op Instagram via je story en mij daarin te taggen of door mij een DM te sturen. Ik kijk er naar uit iets van te horen!

Te gast

Bianca Hesse van Bureau Stralend Werken vroeg mij in haar podcast te vertellen over hoe schrijven je hart kan laten spreken.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]